Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Ramonet projectarà aquesta nit el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” al Figarot

El Cine Club Vilafranca organitza un any més les sessions de cinema a la fresca a la seu social dels Castellers de Vilafranca, el Figarot. La sessió d’avui serà especial perquè estarà coorganitzada pel Fòrum Ramonet, un espai de debat casteller que han tirat endavant alguns membres de la colla vilafranquina. A partir de les [...]

El Cine Club Vilafranca organitza un any més les sessions de cinema a la fresca a la seu social dels Castellers de Vilafranca, el Figarot. La sessió d’avui serà especial perquè estarà coorganitzada pel Fòrum Ramonet, un espai de debat casteller que han tirat endavant alguns membres de la colla vilafranquina.

A partir de les deu, es projectarà el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” al Pati de Cal Figarot. La novetat de la sessió d’avui organitzada pel Cine Club és el debat que hi haurà després del documental amb un membre de la Colla Vella de Valls, Llàtzer Magrinyà i un de la Colla Joves de Valls, Jordi Guasch.

El debat estarà moderat per Eloi Miralles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: