Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa balanç del primer any de l’actual mandat a Vilafranca criticant un govern sense idees

ERC farà balanç del primer any de govern sociovergent a Vilafranca, denunciant que no hi ha projecte de futur per la vila, i presentant les seves propostes

El proper 24 de maig farà un any de les darreres eleccions municipals. En aquelles eleccions ERC va passar de 1 a 3 regidors i de 849 vots a 2153, uns resultats que, des del seu punt de vista, van demostrar la solidesa del projecte dels republicans per un canvi a la vila.
Un dels punts clau d’ERC durant la campanya era retre comptes de la feina feta. Per aquest motiu Montse Espinosa, presidenta dels republicans a Vilafranca, apunta que seran els primers a aplicar-ho, amb un acte el dia 23 a l’escorxador que es centrarà en explicar la feina del seu grup municipal a l’ajuntament. La idea és comentar totes les decisions que el grup ha pres en la tasca al consistori, al mateix temps què posar en valor les diferents propostes que han presentat durant aquest any, per exemple que l’Alberg entri a la xarxa d’albergs de la Generalitat, la reconversió de Pinnae en una entitat d’inversió per l’economia local, un pla de xoc social per combatre l’emergència social o recuperar els pressupostos participatius.
A més de fer repàs de l’acció d’ERC al Ple, l’acte també vol servir per fer valoració del govern municipal format per Convergència, Unió i el PSC. En aquest sentit Montse Espinosa avança que explicaran com veuen Vilafranca i com gestiona el govern. Critiquen que es tracta d’un govern poc compromès amb la justícia social, la transparència i la participació. Que treballa sense projecte i centrat en el dia a dia
Espinosa comenta també que presentaran algunes de les seves prioritats per el que queda de mandat, com per exemple el pacte de ciutat i el pla de xoc social.
L’acte serà el proper 23 de maig a les 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca i és obert a tots els vilafranquins i vilafranquines i acabarà amb una copa de cava per poder intercanviar impressions entre tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: