Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres de seguretat viària a la BV-2127 a Vilobí del Penedès

Comencen les obres de seguretat viària a la BV-2127 a Vilobí del Penedès

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres per a la millora de la seguretat viària a la travessa de la carretera BV-2127 a Vilobí del Penedès.

Es tracta d’un tram periurbà on hi ha la cruïlla d’accés al barri de la Font, al marge dret, i dues cruïlles que donen accés al nucli de Vilobí, al marge esquerra. També hi ha dues parades d’autobús de la línia Font-Rubí – Vilafranca, fet que provoca una demanda de creuament de vianants, amb manca d’il·luminació i amb excés de velocitat dels vehicles.

L’actuació, que compta amb un pressupost de 44.682 euros i un termini d’execució de tres mesos, consisteix en la implementació d’un pas de vianants i la millora de les parades de bus. L’objectiu és incrementar les condicions de seguretat d’aquest tram a partir de reduir la velocitat de circulació dels vehicles, així com millorar la permeabilitat de la carretera, l’accessibilitat i la senyalització de les parades d’autobús.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: