Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellers i Xicots de Vilafranca completen els objectius a la Diada de Fires

Els Verds descarreguen el primer 4d9f i els Xicots completen diada de 8.

La Diada de les Fires de Maig ha estat a l’alçada de les expectatives marcades per els Castellers de Vilafranca i els Xicots de Vilafranca. Una diada a l'”antiga” que ha estat prou àgil, com l’any passat, malgrat alguna construcció desmuntada. Els primers en carregar un castell han estat els Xicots que a la primera ronda han descarregat el 3de8, mentre que la Jove de Vilafrancva desmuntava el seu intent de 3de6. Els Verds finalment han descarregat del 5de8, a la primera ronda i la Jove, després de dos intents desmuntats també ha descarregat el 3de6.

A la segona ronda els Verds han descarregat el primer 4de9f de la temporada i els Xicots han desmuntat un primer intent de 4de8, castell que han completat tot seguit, mentre la Jove desmuntava un intent de 4de6.

A la tercera ronda els Castellers de Vilafranca han descarregat el segón 3de9f de la temporada i els Xicots han descarregat la Torre de 7.

 

A l’hora dels pilars els Verds han completat tots els seus objectius descarregant el pilar de 7f, el primer de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: