Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Autocars Vendrell, nou patrocinador dels Xicots de Vilafranca

Autocars Vendrell, nou patrocinador dels Xicots de Vilafranca

Autocars Vendrell aportarà suport econòmic per als propers anys, la qual cosa permetrà a la colla castellera fer front a una part de les obres del local que té previstes enguany.

Els Xicots de Vilafranca i Autocars Vendrell han signat un acord de col·laboració, segons el qual l’empresa esdevé patrocinadora de l’entitat. Autocars Vendrell aportarà suport econòmic per als propers anys, la qual cosa permetrà a la colla castellera fer front a una part de les obres del local que té previstes enguany.
Per part dels Xicots de Vilafranca, s’ofereix a Autocars Vendrell publicitat a la web i les xarxes socials de la colla, així com a la parada de marxandatge i en les activitats que organitzi. Aquest conveni s’inscriu en la campanya per créixer i consolidar-se com a colla de 9, un projecte que a part de la vessant castellera contempla la necessitat d’obtenir recursos econòmics per acompanyar l’increment de camises. En aquest sentit, la colla té previst realitzar enguany diverses reformes a Cal Noi-Noi.
Autocars Vendrell es dedica al transport de viatges per carretera des de fa més de cinquanta anys, i subministra habitualment el desplaçament de la colla a les actuacions. Ara aquest vincle va un pas més enllà, mitjançant la voluntat d’Autocars Vendrell d’involucrar-se en el projecte de creixement dels Xicots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: