Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 35a diada de la vigília de Corpus ha estrenat la presència de la banda

Des de la colla de geganters de Vilafranca valoraven molt positivament la diada que, després de 35 anys, els permet recuperar els seus orígens.

El Ferragut i l’Elisenda eren els màxims protagonistes de la diada, que va omplir ahir a la tarda els carrers del centre de Vilafranca. Estaven acompanyats com sempre pels Nans i els Capgrossos i, com a novetat, la banda de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet s’encarregava d’amenitzar el seguici i oferir algunes peces a la plaça de la Vila.

 

Des de la colla de geganters de Vilafranca valoraven molt positivament la diada que, després de 35 anys, els permet recuperar els seus orígens.

 

A banda de veure ballar els Gegants, els Nans i els Capgrossos, les famílies que van participar a la diada de la vigília de Corpus van obtenir el tradicional obsequi que prepara cada any la colla gegantera i que, en aquesta ocasió, era un instrument de percussió que simulava mans aplaudint. N’hi havia de quatre colors diferents. Com sempre, el misteri es va mantenir fins al final.

Una altra tradició indispensable de la diada és la xocolatada posterior, de la qual se n’encarregaven els exgeganters.

La dia de la vigília de Corpus es va iniciar a quarts de sis de la tarda i, després d’una cercavila pel centre va concloure a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: