Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Gegants de la Múnia i la Ràpita, convidats al XXè Dia del Geganter en homenatge a Gutiérrez

Els Gegants de la Múnia i la Ràpita, convidats al XXè Dia del Geganter en homenatge a Gutiérrez

Els Geganters de Vilafranca convidaran les parelles de gegants que va ballar Jordi Gutiérrez, mort el passat mes de gener, per homenatjar-lo.

El pròxim 24 de març, Diumenge de Rams, tindrà lloc el XXè Dia del Geganter. Enguany, però, serà una jornada emotiva i especial, ja que la colla està de dol després de la recent mort del vilafranquí Jordi Gutiérrez, cap de colla dels Gegants de Vilafranca durant els anys 2014 fins al 2018. Per aquest motiu, els Geganters de Vilafranca voldran homenejar a Jordi Guitiérrez convidant els gegants de la Múnia i la Ràpita, colles de les quals Guitiérrez també n’era membre. Totes elles ja van ser presents en l’acte de comiat que va tenir lloc al Tanatori de Vilafranca.

A les 10 del matí, a la plaça Penedès, hi haurà la plantada de les tres parelles de gegants i, tot seguit, a les 12 h, es farà la cercavila pels carrers i places del centre. L’acte finalitzarà a la plaça de la Vila, on hi haurà l’actuació de lluïment de totes les colles i l’entrega d’un obsequi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: