Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala Zazie acollirà la 3a Mostra de Curtmetratges del projecte Vilafranca Roda Solidaritat

El proper divendres 6 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc a la sala Zazie del Cinema Casal la presentació de la 3a Mostra de Curtmetratges del projecte Vilafranca Roda Solidaritat.

L’acte està organitzat pel Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, conjuntament amb la Fundació Tus Ojos, la Diputació de Barcelona i la col•laboració del Cine Club Vilafranca. Aquesta mostra comptarà amb la participació de tres centres educatius de Vilafranca: l’Escola Municipal d’Art Arsenal, l’Institut Milà i Fontanals i la Fundació L’Espiga.

Els curtmetratges d’aquesta edició tracten sobre la solidaritat entesa com a capacitat per a empatitzar amb els altres. S’hi trobaran els curts de l’Institut Milà i Fontanals titulats “Ghada” i “Llum de Llibertat”. De l’escola Arsenal es presentaran les obres “El Pañuelo”, “Un Grano de Arena” i “Experimento Social”. En aquesta edició s’incorporarà per primer cop un documental sobre la Fundació L’Espiga, en el qual es podrà conèixer el treball d’aquesta organització amb les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Els cinc curtmetratges i el documental que es presentaran en la mostra estaran disponibles a partir de la segona quinzena del mes de maig al web de la Fundació Tus Ojos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: