Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet ja té a sobre la taula l’oferta de compra del grup alemany Henkell & Co

Diversos mitjans de comunicació digitals es fan ressò de la reunió del consell d’administració de Freixenet que finalment es va produir el dilluns d’aquesta setmana.

L’empresa continua sense respondre a la demanda d’informació de la nostra redacció.
A la versió digital d’Expansión es confirma que dilluns els 12 consellers del grup Freixenet van rebre una oferta de compra en ferm de part del grup vinícola alemany Henkell & Co.
Els termes de l’oferta es desconeixen, però no son definitius. Ara, el grup alemany iniciarà la revisió dels estats comptables de Freixenet.
La versió digital de La Vanguardia es fa ressò d’informacions aparegudes a Economía Digital per apuntar que Henkell podria valorar l’empresa de Sant Sadurní en uns 500 milions d’euros, encara que d’aquest import caldria descomptar el deute de Freixenet, que ronda els 300 milions.
A partir d’ara comencen a córrer els terminis que marquen els estatuts de Freixenet per que els accionistes puguin considerar l’oferta.
Recordem que les accions estan repartides en tres branques familiars. Els Hevia tenen el 29% de Freixenet i estan disposats a vendre, mentre que els quatre germans Bonet, amb el mateix percentatge estan dividits.
Els Ferrer són contraris a vendre i estan disposats a exercir el drets a tanteig. Segons assenyalen alguns mitjans ja han negociat amb la banca un crèdit d’uns 130 milions d’euros.

Comentaris

  1. A veure si tenim sort i els alemanys son mes receptius a la independencia de Catalunya que l’espanyolista Bonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: