Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Pep Puig preestrena el documental “Els llibres i els dies, les editorials i llibreries independents a Catalunya”

En el marc de la jornada que porta el mateix títol i que se celebra aquest diumenge a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca es projectarà la preestrena del documental del penedesenc Pep Puig.

El reportatge pretenen mostrar quina és la situació actual del sector dels llibreters i editors independents. Analitzant la gran concentració produïda al món editorial i el control dels drets d’autor en llengua catalana en poques mans i mostrant la proliferació de petites editorials i llibreries independents que busquen formes imaginatives d’organització i relació comercial.
També tracta de com ha afectat al sector la crisi econòmica o la irrupció d’internet i el món digital.
D’altra banda el documental també mostra el dia a dia en el procés d’edició d’un llibre.
Diumenge a dos quarts de vuit del vespre es preestrena el documental. Pep Puig insisteix que el treball està encara per acabar de polir, recollint també algun aspecte que es debatrà a les mateixes jornades. En un període màxim de dos mesos quedarà finalitzat i tindrà una estrena oficial que es farà també a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: