Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

11 cellers de Pimecava participaran al Saló Cava Premium de Màlaga, que se celebra per primera vegada

Per primera vegada el Saló Cava Premium viatja a terres andaluses, i 11 cellers de Pimecava seran presents a l’acte que el Consell Regulador del Cava ha organitzat a Màlaga el proper 18 d’abril. Aquest esdeveniment té l’objectiu de donar a conèixer els caves de categoria Premium.

Aquesta engloba els caves Reserva i Gran Reserva i és un dels eixos de treball principals de les empreses elaboradores i del Consell Regulador del Cava per a reforçar el posicionament del cava com un dels escumosos de més prestigi del món.
En aquesta edició del certament hi participaran els cellers Parató, Cava Oriol Rossell, El Mas Ferrer, Cava Jané Ventura, Parés Baltà, Torreblanca, Maria Rigol Ordi, Rosell i Formosa, Cava Blancher, Ramon Canals i Canals, Castellroig i Carles Andreu.
Com es habitual, al matí es duran a terme un seguit de jornades professionals amb la temàtica comuna del món del cava. A la tarda serà quan tindrà lloc el showroom on hi seran presents cellers de Pimecava i de l’Institut del Cava per a presentar a les botigues especialitzades, sommeliers, distribuïdors i restaurants els seus productes.
Durant el 2015, el Saló Cava Premium va visitar altres ciutats de l’estat com Barcelona, Madrid, San Sebastián i Palma de Mallorca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: