Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ple total al sopar de la dona d’aquest divendres a Santa Margarida i els Monjos

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Santa Margarida i els Monjos s’han programat diverses activitats per reivindicar el paper del col·lectiu femení en l’actual entorn social.

La primera ha tingut lloc aquest dimarts 8 de març amb una intervenció que ha convertit la façana de l’Ajuntament en un mosaic de domassos de color lila.
Divendres tindrà lloc un dels actes més destacats del programa, amb el tradicional sopar de dones que enguany es farà de nou a la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya i que comptarà amb la participació de 360 dones del municipi.
El sopar començarà a dos quarts de 10 de la nit i les places per assistir-hi es van exhaurir pocs dies després d’iniciar-se les inscripcions. Per aquest motiu totes les dones que no hagin pogut assistir al sopar, podran participar del ball i de les activitats que s’han programat després del mateix, ja que les portes de la pista s’obriran al públic a partir de dos quarts de 12 de la nit.
Els actes de commemoració del Dia de la Dona continuaran el proper mes d’abril amb una sortida a les colònies tèxtils del Llobregat, guiada per l’escriptora Assumpta Montellà. Les inscripcions es poden fer des de dilluns dia 14 a l’ajuntament. El preu és de 13 euros i es prioritza la inscripció de persones empadronades al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: