Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’obra guanyadora de la tercera edició del premi Rosa Florido s’estrena dijous i divendres al Casal

L’obra guanyadora de la tercera edició del premi Rosa Florido s’estrena dijous i divendres al Casal

‘UMBERT. BIBÍ. TRINI’ del reusenc Josep Maria Teixell, s’estrena a la platea del Teatre Casal, en el format de taquilla inversa. Aquests propers dijous i divendres a les 9 del vespre, la platea del teatre acollirà l’estrena de l’obra guanyadora de la tercera edició del Premi Rosa Florido.

Josep Maria Teixell presentarà una escenografia fora de l’espai habitual de representació, envoltat d’un grup de quatre actors de confiança que traslladaran al públic a l’espai descrit i imaginat per Teixell alhora d’escriure l’obra. Una posada en escena original per gaudir d’una platea en format reduït, que oferia al públic la decisió final de pagament d’entrada, amb l’opció de taquilla inversa amb una aportació mínima de 5 euros.
“Umbert. Bibí. Trini” és un text que, amb inici de comèdia i un final que no avancem, parla de l’amor. De la necessitat de posar-nos en el lloc de l’altre per intentar, si més no, entendre les seves pors, els seus desitjos, els seus silencis, què ens vol dir i què ens vol amagar realment a través de les seves loquacitats. Però sobretot intenta reflexionar sobre les bases en les quals ha de recolzar una relació sana.
Els protagonistes es coneixen una nit en un bar. A partir d’aquest encontre casual i de les diferents versions d’un fet tan aparentment venal veiem com construeixen, o creuen que construeixen, un nucli familiar. Com a espectadors pressentim que allò no funcionarà, però l’Umbert i la Bibí s’hi troben immersos. O potser no, potser han parlat de tot i de més abans de prendre la decisió de tirar endavant. Això només ho saben ells dos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: