Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet ha celebrat les 50 anys aplegant directors i cantaires de diverses generacions

El Claustre de Sant Francesc acollia aquest divendres passat a la nit el còctel previ al sopar del 50è aniversari de la coral infantil vilafranquina. Va ser un moment emotiu per començar a evocar grans records que desprès tindria continuïtat en un sopar a l’Hotel Domo.

L’excantaire i membre de la comissió organitzadora del sopar, Maite Colomer, ens avançava que entre les sorpreses els convidats es trobarien un cançoner molt especial.
Entre els participants al sopar hi havia també el Josep Badell, que junt amb la Rosa Soler i el Josep Anton Cases, van ser els primers directors de l’Espinguet.
Badell assegura que per a ell va ser una sort i un honor dirigir la primera cançó de l’Espinguet, que va ser la cançó dels 3 tambors. També recorda que els inicis van ser complicats.
Entre els participants a l’acte hi havia majoria de dones, perquè tradicionalment han estat més les nenes que els nens a la coral. Hi havia generacions que tot just han deixat recentment l’entitat, i també primeres cantaires.
Entre les més joves la Judit Cuscó i la Jana Osós valoraven molt positivament el seu pas per la coral i l’oportunitat de conèixer gent d’altres generacions en aquest acte.
Entre les més veteranes algunes cantaires que posteriorment van fer el pas a la Polifònica i que recorden amb molta il·lusió el seu pas per l’Espinguet.
La trobada amb motiu del 50è aniversari de la coral infantil l’Espinguet de Vilafranca va reunir 130 persones de diverses generacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: