Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena edició del Triatló Indoor Vilafranca va omplir les inscripcions

El passat dissabte tenia lloc a Vilafranca la setena edició de la Triatló Indoor Vilafranca. Memorial Marcel Soler Esteve, organitzada pel CN Vilafranca Triatló.

La prova consistia en 15 minuts de natació, 20 minuts de bicicleta spinning i 15 minuts de cursa a peu a les pistes d’atletisme.
Les proves es van fer a les instal·lacions del Complex Aquàtic i de la zona esportiva de Vilafranca durant tota la tarda i ni la pluja va fer deslluir la competició en el tram de recorregut a peu. La triatló s’adreçava a persones majors de 18 anys, i també hi podien participar joves de 16 a 18 anys amb autorització d’un adult. La prova es podia realitzar de forma individual o bé per equips de 2 o 3 persones. La presidenta del Club Natació, Iolanda Lezcano, destacava la participació assolida en aquesta edició.
Per la seva banda la regidora d’esports, Anna Doblas, assenyalava la importància de competicions com aquesta que fomenten i mostren la diversitat d’ofertes esportives que té Vilafranca.
La competició d’aquest any es va avançar i ha tingut lloc abans de l’inici del calendari oficial de triatló, amb l’objectiu de facilitar la participació de triatletes i de persones que volen iniciar-se en aquesta disciplina esportiva. La prova estava organitzada pel Club Natació Vilafranca i comptava amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, SERAF-Complex Esportiu i VBSports.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: