Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada completarà la reforma del casc antic amb la urbanització del carrer de Dalt

L’Ajuntament de la Granada va aprovar inicialment dijous passat el projecte d’urbanització del carrer de Dalt. L’equip de govern de l’Entesa va rebre el suport d’ERC en la votació, mentre que CiU i PSC es van abstenir.

Aquesta intervenció permetrà consolidar l’espai urbà històric del municipi, donant continuïtat al projecte ja finalitzat de les obres de millora del casc antic, tot completant la part que faltava.
El nou projecte, ara en exposició pública, preveu la renovació de la pavimentació, el clavegueram i part de la xarxa d’aigua, així com el soterrament de les instal·lacions de xarxes de serveis que creuen el carrer.
El pressupost de la intervenció és de 265.000 euros i es finançarà en un 92% mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.
L’alcalde Diego Díez va explicar que la urbanització del carrer de Dalt era un compromís electoral i permetrà acabar definitivament amb la urbanització de la zona del casc antic. Díez també va subratllar que l’arquitecte que se n’encarregarà és el mateix que va dur a terme l’altre projecte al casc antic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: