Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Geganters de Vilafranca organitzen el XIVè Dia del Geganter el Diumenge de Rams

Aquest proper diumenge, Dia de Rams, tindrà lloc a Vilafranca el 14è Dia del Geganter organitzat per la Colla de Geganters.

A més, del Ferragut i l’Elisenda, i el Jordi i la Montserrat, els seus homòlegs a la Festa Major dels Petits, com és de costum també es convida al Dia del Geganter una colla de Gegants centenaris o històrics de Catalunya. Aquest any els convidats són els Gegants de Capellades que l’any passat van celebrar el seu 115è aniversari.
L’activitat començarà a les 10 del matí a la Rambla de Sant Francesc, davant del monument a Milà i Fontanals, on es durà a terme una plantada de gegants.
A les 12 sortirà la cercavila que farà el recorregut per la Rambla Sant Francesc, Rambla de Ntra. Senyora, els carrers de la Parellada, de la Font, Galceran, i dels Ferrers, per passar també per la plaça Constitució, carrer Escudellers, plaça de Santa Maria i enfilar el carreró de Santa Maria fins a la i plaça de la Vila.
En arribar a la Plaça de la Vila, pels volts de dos quarts de dues, hi haurà ballada de lluïment de cada una de les colles participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: