Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Geganters de Vilafranca celebren la seva 40ena Diada de la Vigília de Corpus

Les figures van començar la cercavila des de la Plaça de la Vila, on van ser moltes les persones les que es van aplegar per veure-les ballar

Els carrers de Vilafranca es van omplir ahir dimecres a la tarda de famílies que tenien ganes de veure als Gegants, Nans i Capgrossos en la 40ena Diada de la Vigília de Corpus organitzada pels Geganters, que dona el tret d’inici a la temporada estiuenca.

Els Geganters de Vilafranca organitzen, doncs, des de l’any 1981 la diada de la vigília de Corpus, una jornada que només s’ha aturat per la Covid-19. Les figures van començar la cercavila des de la Plaça de la Vila, on van ser moltes les persones les que es van aplegar per veure-les ballar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: