Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca sortegen dos dorsals per la ‘7 cims’

Els Castellers de Vilafranca sortejaran dos dorsals gratuïts per la Marxa “7 cims” que es disputarà a la comarca l’1 de maig. Els que estiguin interessats en el sorteig hauran de fer-ho saber a la colla vilafranquina a través d’un formulari difós per les xarxes socials. El sorteig se celebrarà el pròxim 5 d’abril.

Els Castellers de Vilafranca cedeixen habitualment Cal Figarot pel repartiment de dorsals a tots els participants. La col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès aquest any s’ampliarà i es convertirà en recíproca, ja que, amb el sorteig, els seguidors de la colla tindran l’oportunitat d’aconseguir un dels dorsals gratuïts. Un dels altres acords entre el CEP i la colla penedesenca és la referència visual de la implicació dels Verds en l’organització de la cursa, per exemple, amb la inclusió del seu escut en els cartells promocionals.
Des de la pàgina web dels Castellers de Vilafranca es pot trobar l’enllaç per participar en el sorteig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: