Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Francisco Romero coincideix en la línia plantejada per viceprimera secretaria del PSC, Núria Parlón, reclamant més atenció social

El primer secretari del PSC i tinent d’alcalde a Vilafranca, Francisco Romero, ha parlat en el transcurs del programa Contrapunt de la situació política actual a nivell de Catalunya i de l’Estat.

Romero és també membre de l’executiva nacional dels socialistes catalans i davant el proper congrés del partit, previst per el mes d’octubre, ha assenyalat que caldrà clarificar l’estratègia d’aliances i donar entrada a les estructures del partit a gent diversa que reflecteixi la realitat de la soceitat actual. En aquest sentit coincideix amb les propostes que ha expressat l’actual alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet i viceprimera secretaria del PSC, Núria Parlón.
Amb tot, Romero reconeix la tasca desenvolupada per l’actual primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha donat mostres de la seva capacitat negociadora. Per això des de Vilafranca proposa que el proper congrés dels socialistes catalans incorpori també cares noves, que mostrin un reflex de la societat, i que es marquin prioritats que retornin la política a les preocupacions de la gent.
Aquests són alguns dels postulats que Francisco Romero vol fer arribar des de les executives local de Vilafranca i la de la Federació del Penedès-Garraf al debat pre-congressual del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: