Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El procés participatiu per escollir el nom de la plaça situada davant la rectoria es farà al maig

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos engegarà aquest proper mes de maig el procés participatiu per decidir el nom que se li donarà a la plaça situada davant la rectoria dels Monjos.

Els grups municipals van acordar que el procés es dugués a terme la passada tardor però, finalment i de forma consensuada, es va decidir ajornar-lo, donada l’acumulació de cites electorals dels darrers mesos.
Els mateixos grups municipals han decidit ara reprendre el procés, que es durà a terme entre el 10 i el 21 de maig i que servirà per escollir el nom entre els següents: plaça de la Independència, plaça dels Diables Spantus, plaça de l’església i plaça de Neus Català. Els noms han estat proposats pels grups municipals i per l’entitat dels Diables Spantus dels Monjos. Podran participar en el procés totes les persones empadronades al municipi i que hagin complert els 16 anys el dia d’inici del procés de participació o durant els dies de celebració del mateix.
L’elecció del nom s’haurà de fer mitjançant el lliurament d’una butlleta que el veïnat podrà trobar encartada a la revista municipal o als diferents equipaments municipals.
Les butlletes es poden lliurar a l’Oficina d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 9 a 2 del migdia; al local municipal Escoles de Cal Rubió el dia 17 de maig de 5 a 8 del vespre, al Biblio@ccés de la Ràpita els dies 18, 19 i 20 de maig de 5 a 8 del vespre, i a la biblioteca el dia 21 de maig de 10 a 2/4 de 2 del migdia.
El nom escollit es donarà a conèixer el 23 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: