Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí entra a la F4 de la Copa de la Cers per la porta gran

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi va guanyar per 3 a 1 al Reus Deportiu, en un final d’infart. Penedès TV emet demà els millors 30 minuts de la victòria històrica, a les 16.30, 20.30, 00.30 i cada quatre hores.

Un gol d´Edu Fernández a falta de tres dècimes per acabar el partit va permetre ahir al Patí Vilafranca fer història i classificar-se per primera vegada per una Final Four de la Copa de la CERS. El gol de Fernández suposava el 3-1, un marcador que permetia superar el 2-1 que havia aconseguit el Reus Deportiu a l’anada. Va ser un final per a la història pel Vilafranca, amb un pavelló ple d’afeccionats que recordaran aquest moment. De fet, en el minut 47, el marcador era d’1-1 i tot semblava indicar que els penedesencs quedarien fora de la CERS. En aquest minut, però, el Reus Deportiu va cometre la seva desena falta i Roger Rocasalbas, que va superar Roger Molina per a certificar el 2-1. A partir d´aquí els dos equips es van llençar a buscar la porteria rival.

Amb 2-1 i 30 segons per jugar-se, el Reus Deportiu va afrontar la seva darrera possessió. Raül Marín va controlar la bola en direcció a la porteria de Camps, però quan estava a punt de rematar va acabar caient i en el contraatac Edu Fernández, a tres dècimes del final i amb un toc suau amb l’estic, superava el porter del Reus i feia esclatar l’eufòria vilafranquina. El Patí escrivia una pàgina brillant de la seva història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: