Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca pot retornar a l’OKLliga aquest cap de setmana

Una derrota del Vic a Olot confirmaria l’ascens matemàtic dels vilafranquins dissabte a la tarda. Si el Vic no punxa, el Patí haurà de guanyar diumenge per pujar amb dues jornades d’antel·lació.

En un cap de setmana festiu com el que es viurà a la Poliesportiva amb la Copa de la Reina, tot fa preveure que la festa s’allargarà una mica més. Concretament fins diumenge a la tarda, quan el Patí podria confirmar el seu retorn a l’OKLliga només un any després.

Podria ser diumenge a les 18:15h en el partit contra el Cerdanyola, però fins i tot aquest ascens podria confirmar-se dissabte, abans que es jugui el partit. Per a que això passi, caldrà que el Vic perdi a la pista de l’Olot, on la setmana passada el Patí es va deixar dos punts. Queden tres jornades i els vilafranquins avantatgen en sis punts al Vic, que és segon. L’ascens és imminent.

El Patí, això sí, ha viscut una setmana una mica estranya: amb tota la infraestructura de la Copa, els entrenaments s’han hagut de fer a la pista annexa. D’altra banda, les lesions deixen l’equip amb dos efectius menys. Marc Gual es perdrà el que resta de lliga, i Roger Monserrat serà baixa segura aquesta setmana al trencar-se un dit de la mà esquerra de forma fortuita a l’entrenament de dilluns. Finalment, però, Arnau Ribas podrà ser de la partida, tot i que haurà de fer-ho amb casc: el seu trau a la cella va millorant.

Diumenge pot ser un dia gran. El dia en què el Patí podria tornar a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

El Patí Vilafranca – Cerdanyola arrencarà diumenge a les 18:15h i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. El Patí té a les seves mans tancar la setmana amb gust a glòria. Amb gust a ascens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: