Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

480 nois i noies de 5è de primària de la vila gaudiran de l’activitat “Sona a cinquè” dedicat a la nova cançó i la cançó d’autor

El proper dijous 10 de març, a l’Auditori Municipal, es durà a terme, per setè any consecutiu, “Sona a Cinquè!” una iniciativa que enguany girarà entorn de La nova cançó i la cançó d’autor.

Els mestres de música i el Servei de Cultura van escollir aquesta temàtica amb la idea que els alumnes coneguin, entenguin i gaudeixin d’aquest període de la nostra música, que està en auge des de fa uns anys amb grups nous a l’escena musical. Participaran activament escoltant, gaudint i cantant les cançons que s’han escollit per l’ocasió.
El format de l’espectacle permetrà als alumnes gaudir d’un concert on es repassaran algunes cançons importants d’aquesta etapa: “Ma liberté” de George Moustaki, “Al vent” de Raimon, “L’estaca” de Lluís Llach, “La Samarreta” d’Ovidi Montllor o “La petita rambla del Poble Sec” de Cesk Freixas.
Precisament Cesk Freixas, amb Víctor Nin i Rai Iniesta, seran els encarregats d’ensenyar aquesta música als escolars, per 2n any consecutiu. Es farà un passeig històric a través de la cronologia dels moments més importants de la cançó d’autor i nova cançó. Totes les cançons les han traduït al català.
Serà una oportunitat interessant per als alumnes de 5è de primària per a gaudir d’un espectacle sobre la nova cançó i amb tres músics del seu nivell, molt coneguts arreu del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: