Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El canvi en el recorregut, principal novetat de la rua de carnaval dels Monjos d’aquest diumenge

Trenta carrosses i comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que tindrà com a principal novetat el canvi de recorregut de la mateixa.

Els participants es concentraran al carrer de Maria Aurèlia Capmany, al costat de l’institut el Foix i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, la rua recorrerà l’avinguda de Cal Rubió i l’avinguda de Catalunya i girarà pels carrers de Sant Joan, Sant Antoni i Santa Margarida. Des d’aquí creuarà l’avinguda de Catalunya per anar cap al carrer de Lluis Companys, Salvador Espríu, Robí i Anselm Clavé.
La rua, que comptarà un any més amb l’encapçalament del grup percussió local Color de Ritme, ha esdevingut un dels actes diürns més importants de les nostres comarques en nombre de participants i de públic i està considerada l’acte de caire familiar més participatiu del carnaval ja que són moltes les comparses formades per colles o membres d’una mateixa família que s’animen a sortir en aquesta rua matinal.
Els actes de carnaval als Monjos es complementen aquest mateix diumenge amb una festa infantil i xocolatada, a les 6 de la tarda, a la societat La Margaridoia i un ball de disfresses al Casal de la Gent Gran, a dos quarts de set.
El carnaval del municipi acabarà el dissabte dia 14 de febrer amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu de la Ràpita, a partir de les 6 de la tarda i el ball de Carnaval i el concurs de disfresses a la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: