Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, el Casal celebra la Festa del Carnaval Infantil amb disfresses, regals i també el “Cavall Fort” i “el tatano”

La festa de Carnaval començarà a dos quarts de sis de la tarda i anirà a càrrec del grup d’animació Encara Farem Salat i comptarà amb la novetat de la col·laboració amb Edicions Cavall Fort per poder difondre les seves publicacions en català en el marc de la festa i s’obsequiarà als més petits amb les revistes “el tatano” o “Cavall Fort”.

La festa manté els seus trets més característics des de fa uns anys. La desfilada dels nens per l’escenari, la visita del “Rei Carnestoltes” del Casal i la seva concubina per fer-s’hi fotos, i el sorteig de regals del final de la festa, entre tots els nens assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: