Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 cellers del Penedès han presentat els seus vins a Berlín a professionals del sector

Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’internacionalització i captació d’inversió estrangera d’ACCIÓ, ha organitzat aquest dilluns un tast de vins de 6 cellers catalans al restaurant Schmidt Z Ko de Berlin del reconegut cuiner Ralf Zacherl.

Tres d’aquests cellers eren els penedesencs Can Descregut, Huguet de Can Feixes i Molí Parellada.
El tast ha comptat amb la presència de 62 professionals alemanys del sector del vi entre sommeliers, importadors, distribuïdors, restauradors i periodistes.
Aquest és el tercer esdeveniment d’aquestes característiques que organitza la Generalitat a Alemanya. Arran dels dos tastos anteriors, més del 50% dels cellers participants al programa ja han realitzat vendes a Alemanya. La pròxima presentació pública a Alemanya està prevista per al mes d’abril a Frankfurt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: