Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sentència per temes urbanístics als Monjos

El Contenciós-Administratiu de Barcelona obliga a l’Ajuntament dels Monjos a reclamar el retorn per part de l’estudi Hèlix de les despeses d’uns projectes declarats nuls.

En un auto del jutjat Contenciós-Administratiu número 14 de Barcelona de datat 9 de desembre del 2015 es recorda que el veí de la Ràpita, Pere Rovira, va presentar un recurs reclamant l’execució forçosa d’una sentència en la que s’ordenava a l’empresa Estudi Hèlix el retorn a les arques municipals de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos de 40.000€, que l’ajuntament va pagar per la redacció d’uns projectes declarats nuls en via judicial ferma.
L’Ajuntament no nega ni discuteix la quantitat però al·legava en quins termes s’havia d’executar, perquè la sentència no aclaria si s’havia d’exigir el retorn amb interessos.
L’auto acorda l’execució forçosa de la sentència i en aquest sentit requereix a l’ajuntament perquè en el termini d’un mes faci les gestions pertinents per obtenir el reintegrament del 40.000€ a l’Estudi Hèlix, més els interessos.
El jutjat també acorda imposar els costos causats en aquest incident a l’Ajuntament dels Monjos.

Comentaris

  1. El govern socialista a Santa Margarida i els Monjos ens està costant molts calers als veïns del poble, en forma de costes judicials dels diferents procesos judicials en els que es troben implicats. Algun dia podrem saber quan ens ha costat aquesta mala gestió? Hauriem de poder reclamar responsabilitats als nostres polítics, quan per culpa de la seva gestió, s’estan gastant diners públics d’aquesta manera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: