Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pau d’Ordal inicia aquest dissabte els actes de la seva festa major, que s’allargarà fins el 1 de febrer

Aquest cap de setmana es duran a terme els primers actes de la Festa Major de Sant Pau d’Ordal. Dissabte hi haurà a les 9 del matí una sardinada per als socis del Centre Agrícola de Sant Pau, a la plaça de Subirats.

Al matí a la pista i al camp de futbol es farà una matina de bàsquet i de futbol. Dissabte a la tarda, a la plaça de Subirats xocolatada per a tothom. A les 7, al cafè, Pere “Ben sonat” oferirà el conte Sorprendràc. Una hora després al mateix espai recital poètic amb Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda. Els actes d’aquest primer dia acabaran amb el concert que oferiran a les 9 de la nit a la Sala Nord’s Perduts i a les 11 de la nit Cesk Freixas.
Diumenge 24 s’ha organitzat una sortida per anar fins a la Font de la Canya, trobant-se a 2/4 de 9 del matí a la plaça de Subirats de Sant Pau. Al migdia en aquesta mateixa plaça concert i vermut.
El gruix d’activitats continuaran el següent cap de setmana, divendres 29 amb el pregó de David Pérez a la sala a les 10 de la nit. Després hi haurà teatre amb el grup K-tre-9. Dissabte per exemple a la tarda es farà la carretillada infantil i a partir de les 7 de la tarda els versos dels Diables de Sant Pau i el castell de foc.
Els actes acabaran dilluns dia 1 de febrer amb un espectacle infantil a la Sala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: