Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Puig és el nou director de l’INCAVI

En el Consell Executiu del govern català d’aquest dimarts, s’han fet diversos nomenaments entre els quals el del nou director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Així, Salvador Puig Rodríguez és el nou màxim responsable de l’INCAVI en substitució de Jordi Bort, que va deixar el càrrec el desembre passat.

Salvador Puig és Enginyer Tècnic Agrícola, i ja formava part de l’equip tècnic de l’INCAVI des de fa un parell d’anys, on hi va entrar després d’ocupar el càrrec de director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, entre 2004 i 2006. També durant aquesta època va formar part del consell de l’INCAVI i presidiria l’empresa pública PRODECA. Puig fou representant de la Generalitat al Consell del Cava i va presidir el Consorci de Gestió de la Fertilització Agrària de Catalunya.
Recordem que l’INCAVI és un organisme dependent del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que dirigeix la consellera Meritxell Serret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: