Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ampliació horària de les sales d’estudi vilafranquines porta més estudiants a Casa Amiguet, que a l’Escavi

Els estudiants, sobretot els universitaris, omplen des de les vacances de Nadal les dues sales d’estudi de Vilafranca: la sala Casa Amiguet al carrer de La Palma i la sala ESCAVI, a l’antic INCAVI.

Les sales d’estudi han tornat a ampliar els seus horaris pels exàmens universitaris amb la novetat que aquest curs s’allarga l’obertura del migdia, fins a les 2, i es tanca el servei a les 10 de la nit.
L’hivern passat, la sala de la Casa Amiguet va rebre més de 3.700 persones durant l’ampliació horària i enguany també es confirma com la preferida pels estudiants.
El Marc López cursa primer a la Universitat i aquest gener va cada dia a la sala perquè amb els seus espais individualitzats es concentra millor.
Quant a l’ampliació horària, el Marc preferiria que s’allargués a la nit en comptes del migdia.
Un altre usuari de la sala Amiguet és l’Aitor Guixens dels Monjos que destaca l’horari més extens de les sales vilafranquines i explica que sempre que pot ve a estudiar a Vilafranca.
L’Aitor valora el silenci i l’ambient tranquil i acollidor per estudiar.
L’any passat, coincidint amb els exàmens del 1r quadrimestre, el 75% dels estudiants de la Casa Amiguet eren universitaris.
A la sala d’estudi Escavi, l’any passat en aquestes dates van rebre 1.800 estudiants, un 65% dels quals eren universitari.
En total, a les dues sales, l’ampliació horària d’hivern va permetre acollir 5.550 persones.
Enguany sembla que a la sala d’Estudi Casa Amiguet estan mantenint aquests bons nivells, mentre que a la sala Escavi, més nova, augmenten gradualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: