Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Restaurants de Vilafranca ofereixen Gall Negre del Penedès aquest desembre

Els vuit restaurants adherits a Vilafranca Ve de Gust ofereixen fins el 24 de desembre el plat estrella del Nadal, el Gall Negre del Penedès.

Cadascun dels restaurants del Vilafranca Ve de Gust incorpora un plat de Gall Negre del Penedès al seu estil. Per tant, són vuit receptes i vuit maneres d’assaborir aquesta au típica de les nostres comarques.
El restaurant Cal Ton ofereix amanida de Gall Negre del Penedès amb rovellons a la vinagreta, Can Bellés proposa caneló de Gall Negre del Penedès amb prunes i pinyons, el restaurant del Casino cuina Gall Negre del Penedès rostit amb gamba vermella i rovellons, El Gat Blau fa cuixes de Gall Negre del Penedès farcides de calçots i prunes, El Cigró d’Or proposa pit de Gall Negre del Penedès amb codony i espigalls, el restaurant
En Rima de l’Hotel Mas Tinell ofereix Gall Negre del Penedès confitat amb llima, coriandre i gingebre, dauets de carbassa i bolets de temporada, el Trefí cuina Gall Negre del Penedès a l’antiga i el Racó de la Calma serveix Bombó de Gall Negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol.
Aquesta campanya és un complement de la Fira del Gall, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de desembre a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: