Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Policia Local i Mossos d’Esquadra inicien la Campanya de Nadal Patrulles mixtes al mercat i en zones comercials de la Capital del Cava

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní han posat en marxa conjuntament la Campanya de Nadal 2015, una campanya informativa i preventiva destinada a minimitzar els delictes contra el patrimoni i contra les persones.

Els actes festius, l’increment d’afluència de públic i les compres que la gent realitza durant aquests dies fan necessària l’aplicació de dispositius policials que incrementin la seguretat.
La campanya de Nadal consta, entre d’altres accions de patrulles mixtes, amb un increment de la presència policial a peu, que es durà a terme fins passat festes tant al mercat setmanal de dijous i dissabte com a les zones comercials, fet que suposa una disminució dels delictes i una major sensació de seguretat per part de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: