Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Parròquies de Vilafranca volen acostar el missatge del Papa Francesc i oferir una visió acurada de l’Islam amb els Grups de Diàleg

Un any més les Parròquies de Vilafranca organitzen una nova edició dels Grups de Diàleg, que volen ajudar a la formació cristiana de les persones al mateix temps que donar una visió actual del que es creure avui.

El cicle es composa de sis xerrades, i s’inicia aquest dilluns amb “Laudato si”, el projecte de persona i de societat del Papa Francesc. Aquesta xerrada es complementa amb dues més que també volen ajudar a transmetre els missatges del Papa. Una serà el 23 de maig, sobre l’any sant de la misericòrdia; i l’altra el 13 de juny centrada en la família avui. Com explica Mossèn Jaume Berdoy, són tres conferències que es complementen. També vol destacar la que es farà el mes d’abril per parlar sobre l’Islam.
Com dèiem el cicle s’inicia aquest mes de desembre, i continuarà amb una sessió cada mes a partir del febrer i fins el juny. Totes les xerrades es fan a partir de les 9 de la nit a la Sala Mossèn Vinyeta de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: