Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica i l’OCP interpretaran el Rèquiem de Mozart en homenatge a Mossèn Jaume Berdoy

El diumenge dia 29 d’octubre tindrà lloc el concert a Vilafranca.

El diumenge dia 29 d’octubre tindrà lloc a Vilafranca un concert del Rèquiem de Mozart en record i homenatge a Mossèn Jaume Berdoy,  personalitat molt apreciada i estimada per tothom, que va morir el passat mes de febrer. Aquesta iniciativa ha sorgit de la Polifònica de Vilafranca, en col·laboració amb la Comissió Santa Maria 2020.

Els intèrprets de  la cèlebre composició pòstuma de Mozart,  seran la mateixa Polifònica juntament amb l’Orquestra de Cambra del Penedès i quatre solistes de primer nivell. Aquest concert, que se celebrarà a la Basílica de Santa Maria,  vol ser un acte de reconeixement i gratitud envers  la figura de Mn. Berdoy, que precisament va impulsar les actuals obres de restauració de la Basílica. L’obra escollida és un clàssic entre els clàssics de la polifonia simfònico-coral.

Les localitats per al concert es poden adquirir de forma anticipada als  establiments de Vilafranca, en horari comercial ,Teixits Solà, La Botiga del Parquet, Opticàlia  i  Tintoreria Juncosa. També cada dijous a les taquilles del Teatre Cal Bolet, de sis a vuit del vespre.

El donatiu per cada localitat és entre 15€ i 20€ , i els beneficis es destinaran a les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria.

Els solistes que interpretaran l’obra al costat de la Polifònica de Vilafranca i de l’Orquestra de Cambra del Penedès seran la soprano Marta Mathéu, la mezzosoprano Marta Infante, el tenor Carles Prat i el baríton Josep-Ramon Olivé, veus que es compten entre les més destacades del panorama actual de solistes catalans. El director musical del concert serà el titular de la Polifònica David Hernàndez.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: