Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat un pressupost de gairebé 9 MEUR per al 2016

El pressupost municipal, de 8.991.575 euros, ha estat aprovat amb els únics vots favorables del grup municipal del PSC, els vots en contra de PA-CUP i ERC-AM i l’abstenció de CDC.

L’alcaldessa Imma Ferret parla de “pressupost de contenció”, que “servirà per continuar fent al llarg de tot l’any 2016, una política d’austeritat”, per tal que la difícil situació econòmica repercuteixi el menys possible en el funcionament de l’Ajuntament. Segons l’equip de govern, incrementen aquelles accions que tenen cura de l’atenció a les famílies i impulsen accions d’ocupació, cooperativisme, economia social i formació.
Com a obres importants incloses en el capítol d’inversions hi ha enllestir definitivament les reformes al celler i la rehabilitació de les cobertes de l’ala de ponent del Castell de Penyafort. També tenen previst realitzar millores a l’asfaltat dels carrers, la construcció de nínxols nous, reformes en l’enllumenat públic, millores en la zona del mercat, a la piscina o a la deixalleria municipal, entre altres.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: