Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La societat la Principal canvia el format de l’acte d’homenatge al soci per tal de fer-lo més lluït

Dimecres 23 de desembre va tenir lloc l’acte d’homenatge al soci que cada any realitza la societat La Principal, el Casal, de Vilafranca. Miquel Àngel Garcia, president del Casal, explica que cada any fan aquest reconeixement als qui compleixen 50 anys de socis a l’entitat; però que aquest 2015 havien decidit canviar el format i fer-lo a partir d’ara un acte més lluït.

Fins ara es feia habitualment a la mitja part del concert de Nadal; i ara tindrà un acte propi. A més s’ha decidit fer el reconeixement a partir dels 25 anys com a soci del Casal. Per aquest motiu en la celebració del passat dia 23 es retre homenatge als socis que complien 25 anys i fins els que en portaven 50.

Això va fer que de fet es donés reconeixement a unes 400 persones, tot i que només es va fer pujar dalt de l’escenari els qui complien 50 anys com a socis.
Abans del lliurement dels records, Joan Solé Bordes va oferir una xerrada sobre la història del Casal, i concretament de la secció de socors mutus que durant força anys van ajudar als socis de l’entitat que passaven per dificultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: