Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista Rosa Vendrell ofereix un programa especial sobre Neus Català aquest divendres a Ràdio Vilafranca

El primer dia de gener de 2 a 3 de la tarda, la periodista Rosa Vendrell presenta a Ràdio Vilafranca l’especial ‘Neus Català. Seguim aprenent de tu’, un viatge per la geografia catalana, a pobles i ciutats on l’Any Neus Català ha engrescat persones i entitats a fer activitats singulars i participatives al voltant de la seva figura.

El programa inclou entrevistes, lectures i música per descobrir el pòsit que ha deixat l’Any Neus Català arreu del territori.

L’Any Neus Català s’ha tancat oficialment el passat diumenge 27 als Guiamets amb la inauguració de l’escultura Solidaritat, de l’artista Ció Abellí. Rosa Vendrell, que coneix bé la Neus Català, destaca que la celebració ha servit per conèixer millor i reconèixer merescudament la trajectòria vital d’aquesta lluitadora per les llibertats i la justícia, memòria viva de les dones deportades en camps d’extermini nazi; que també va patir l’exili i va formar part de la Resistència durant la 2a Guerra Mundial i la resistència antifranquista. Tot i que ella mateixa no vulgui ser reconeguda com una líder.

El programa especial ‘Neus Català. Seguim aprenent de tu’ es tornarà a emetre el dissabte 2 de gener a les 5 de la tarda i diumenge 3 de gener a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: