Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fotògraf Domènec Freixedes posa a la venda el llibre El cercle de la vinya

Gràcies a una subvenció del programa d’Arts Visuals de Vilafranca, Capital de la Cultura Catalana i a 55 mecenes que han fet aportacions a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, el fotògraf penedesenc Domènec Freixedes ha publicat El cercle de la vinya.

El volum, que mostra el cicle de la vinya al llarg de les quatre estacions, és un vell projecte de Freixedes.
El fotògraf de Santa Margarida i els Monjos ha seleccionat 100 fotografies, 25 per estació, de les més de 10.000 que té al seu arxiu personal després d’anys captant el paisatge penedesenc.
Cada foto va acompanyada per una dita popular que ha anat a càrrec de Miquel Moyà. El llibre també compta amb un pròleg de Miquel Cartró i l’article “In vino veritas” de la crítica literària Anna M. Ruíz.
Professionalitat, qualitat, creativitat, il·lusió i originalitat són components bàsics en tots els treballs de Freixedes, que en aquestes imatges de la vinya penedesenca ha primat la bellesa.
El cercle de la vinya, de tapa dura, té poc més de 100 pàgines. El llibre costa 25 euros i es pot trobar a les llibreries de Vilafranca i a Vinseum, on dijous passat es va presentar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: