Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

700 nens i nenes es beneficiaran de la 24a campanya Cap infant sense joguina de Creu Roja Alt Penedès

Uns 700 infants que han estat derivats des dels Serveis Socials de Vilafranca, de Santa Margarida i els Monjos, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de Càritas tindran joguines noves, no bèl·liques i no sexistes gràcies a la campanya Cap infant sense joguina de Creu Roja Alt Penedès.

La campanya compleix 24 anys i continua sent un èxit amb noves entitats, associacions, establiments i persones que hi col·laboren cada any, com explica la seva coordinadora, Mònica Sanahuja.
L’objectiu de Cap infant sense joguina és aconseguir que tots els nens i nenes de la comarca tinguin joguines noves i al mateix temps, sensibilitzar i conscienciar sobre les situacions de desigualtat econòmica i social que hi ha a casa nostra.
Ja fa anys que Creu Roja només admet joguines noves perquè no volen que hi hagi infants de primera i infants de segona. Tot i així, els arriben joguines de segona mà que després d’una tria, donen al CRAE, als esplais o deixen al seu punt de trobada.
Cadascuna de les famílies beneficiàries rebran una bossa amb 2 regals per a cada infant: una joguina lúdica i una d’educativa.
Creu Roja entrega les joguines el 24 de desembre perquè cada família
decideixi quan les dona als seus fills i filles.
El lliurament de joguines es fa a Vilafranca, excepte una seixantena de famílies que les reben al punt presencial de Creu Roja a Gelida.
Tot i que les joguines comprades als establiments col·laboradors ja han estat recollides, encara hi ha temps fins dilluns per portar joguines, sempre que siguin noves, a les oficines de Creu Roja, al carrer d’Eugeni d’Ors número 22 de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: