Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena de motos participen en la jornada solidària Km per el Sàhara organitza per l’Acaps Wilawa Penedès i els amics de la vespa

La cita era diumenge al matí, i el punt de sortida la Rambla de la Girada a tocar de la Ronda de Mar. Allà es van anar concentrant una quinzena de vespes, majoritàriament membres dels Amics de la Vespa de Vilafranca; i una quinzena més d’altres motos.

L’acte, organitzat conjuntament per l’Acaps Wilawa Penedès i els Amics de la Vespa de Vilafranca amb la col·laboració de Motards Independentistes i grups de ball country de la comarca, buscava unir la solidaritat amb fer una ruta amb moto per la comarca tot repassant els municipis on a l’estiu s’acostumen a acollir infants sahrauís.

La ruta va sortir de Vilafranca i va passar per els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí, Torrelles, Pontons, Font-rubí, Lavern, Sant Cugat i acabava a Vilafranca, a la Rambla de Sant Francesc on es va fer l’exhibició de country.
Des de l’Acaps recordaven que la situació actual dels camps de refugiats és en aquests moments més complicada que en els darrers anys.

Aquesta és una de les moltes accions que des de l’Acaps Wilaya Alt Penedès s’organitzen per donar suport al poble sahrauí. Es pot trobar més informació de les diferents campanyes a la seva pàgina de faceboock.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: