Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos condemna els atemptats terroristes

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es va sumar a les mostres de condol i solidaritat expressades per institucions, entitats i particulars de tot el món en relació als atemptats terroristes que va patir divendres a la nit la ciutat de París amb una concentració que es va fer ahir a la tarda davant la casa de la vila.

La convocatòria, presidida per l’alcaldessa Imma Ferret, va comptar amb la participació dels regidors de la corporació i nombrosos representants d’entitats i de la societat civil del municipi i va servir per mostrar el rebuig del municipi contra el terrorisme i les situacions de violència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: