Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EFIT convoca el quart premi de dramatúrgia Rosa Florido mentre es comença a preparar la posada en escena de l’obra guanyadora de la tercera edició

L’autor, director i actor de teatre Josep Maria Teixell i el seu equip “100% vilanoví” ja han posat en marxa tota la maquinària per estrenar el divendres 4 de març del 2016, a l’escenari del teatre del Casal, l’obra “Humbert, Bibí i Trini”, guanyadora del tercer premi de dramatúrgia Rosa Florido.

Paral·lelament, el certamen que organitza l’Espai de Formació Teatral del Casal ja ha llençat les bases de la quarta edició, obertes als textos teatrals originals i inèdits de qualsevol persona, es dediqui o no al món del teatre. El jurat de la quarta edició estarà integrat per l’actor Antonio Becerro, el dramaturg i director de teatre Valeri Laguna i el propi Josep Maria Teixell, com a guanyador de l’edició anterior del premi.

Des de l’EFIT, Maria Rodríguez recorda l’essència del certamen, dedicat a la memòria d’una de les fundadores de l’espai.

Josep Maria Teixell ha explicat que el text de “Humbert, Bibí i Trini” parla de la comunicació i explora els diferents nivells del llenguatge dels personatges que protagonitzen l’obra.

Teixell ha estat acompanyat per un dels actors que protagonitzarà l’obra, Jordi Pérez, qui ha destacat que el treball amb el director es basa en el diàleg constant i la flexibilitat. D’aquí que el text estigui viu i pugui variar respecte el que es va presentar al certamen.

La primera edició del premi de dramatúrgia Rosa Florido la va guanyar el vilafranquí Xavi Mañé amb l’obra “Fugaç” i en la segona el guardó va quedar desert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: