Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos dóna suport al pacte de Berà per millorar la N-340

Els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos han decidit sumar-se a les reivindicacions dels consistoris signants del Pacte de Berà.

L’acord serveix per subscriure les demandes del pacte, que passen per exigir al Ministeri de Foment propostes per millorar el pas de la N-340 per diverses poblacions i la gratuïtat de l’AP-7 per a tots els vehicles entre Torredembarra i Martorell.
Signat pels ajuntaments d’Altafulla, l’Arboç, Bellvei, Calafell, Castellet i la Gornal, Creixell, Cunit, Roda de Berà, Torredembarra i el Vendrell, el Pacte de Berà també refusa les noves infraestructures planificades sense el consens del territori en alguns municipis.
A més, els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament dels Monjos conviden a sumar-se a la concentració que es farà a l’Arboç el proper diumenge 29 de novembre al migdia, per tallar el trànsit de la carretera N-340.
L’acord dels portaveus dels grups municipals de Santa Margarida i els Monjos denuncia l’estat de la N-340, carretera principal de comunicació del municipi i per la que circulen entre 20.000 i 30.000 vehicles diaris, quantitat que s’incrementa especialment amb l’arribada del turisme a l’estiu.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: