Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos dóna suport al pacte de Berà per millorar la N-340

Els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos han decidit sumar-se a les reivindicacions dels consistoris signants del Pacte de Berà.

L’acord serveix per subscriure les demandes del pacte, que passen per exigir al Ministeri de Foment propostes per millorar el pas de la N-340 per diverses poblacions i la gratuïtat de l’AP-7 per a tots els vehicles entre Torredembarra i Martorell.
Signat pels ajuntaments d’Altafulla, l’Arboç, Bellvei, Calafell, Castellet i la Gornal, Creixell, Cunit, Roda de Berà, Torredembarra i el Vendrell, el Pacte de Berà també refusa les noves infraestructures planificades sense el consens del territori en alguns municipis.
A més, els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament dels Monjos conviden a sumar-se a la concentració que es farà a l’Arboç el proper diumenge 29 de novembre al migdia, per tallar el trànsit de la carretera N-340.
L’acord dels portaveus dels grups municipals de Santa Margarida i els Monjos denuncia l’estat de la N-340, carretera principal de comunicació del municipi i per la que circulen entre 20.000 i 30.000 vehicles diaris, quantitat que s’incrementa especialment amb l’arribada del turisme a l’estiu.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria
00:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

22:45
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli
23:00
Actualitat - Els Monjos
Festa Major de La Ràpita
23:15
Saníssim
Les farines del pa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: