Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Anna Mata es trobava a París divendres a la nit, en el moment dels atemptats

En una conversa telefònica des de París l’Anna Mata ens explicava que el viatge de turisme s’ha vist afectat, tot i que intenten continuar amb normalitat.

De fet són molts els catalans que hi havia a la capital francesa la nit de divendres. La majoria pel fet de residir-hi en aquests moments per motius d’estudi o de treball. Però en el cas de l’Anna Mata, que treballa a l’empresa Demomentsomtres, la casualitat ha volgut que l’atemptat els enxampés en unes mini vacances familiars.El divendres a la nit van sortir a sopar força d’hora i els atemptats es van produir quan ells ja eren a l’hotel, un hotel molt cèntric. El viatge l’han fet mitjançant l’agència Panda de Vilafranca que els ha mantingut informats i els ha atès en tot moment. El retorn serà aquest dimarts tal i com estava previst, tot i que el que ha canviat notablement són les mesures de seguretat als carrers de la capital francesa. Estan vivint les vacances amb molta tranquil·litat, tot i notar que entre els parisencs es respira una ambient tens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: