Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una setantena de persones acompanyen els regidors de l’Ajuntament de Vilafranca en el minut de silenci de rebuig als atemptats de divendres a Paris

A les set de la tarda, a la plaça de la vila davant de l’Ajuntament, s’ha fet aquesta concentració convocada per tal de mostrar el suport a les víctimes i a les seves famílies de l’atemptat que divendres va tenir lloc a Paris.

Al mateix temps, la concentració també ha volgut ser una mostra de rebuig a la violència extremista. El minut de silenci ha estat seguit de manera escrupolosa per tots els assistents, i ha acabat amb aplaudiments per refermar tant el suport al poble francès com el rebuig a aquetes accions de barbàrie com la de divendres i que recordem ja ha reivindicada per  Estat Islàmic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: