Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una delegació dels Verds participarà en un acte de l’Agència Catalana de Turisme a París

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró.

Aquest dimarts una delegació dels Castellers de Vilafranca, en format de Greentowers, participarà en l’acte “Som Cultura”, emmarcat en l’any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, que organitza l’Agència Catalana de Turisme.

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró. Els paisatges del Priorat i del Montsant que tan van inspirar l’obra de l’artista seran el marc ideal per promoure el patrimoni cultural i la tradició dels castells de Catalunya.

Durant aquest acte, també es presentarà el llibre “Catalogne Vue du Ciel” de Yann Arthus-Bertrand, reeditat per l’editorial la Martinière amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. Els Castellers de Vilafranca ja van col·laborar estretament amb aquest reconegut fotògraf en la realització de la pel·lícula documental “HUMAN” estrenada el 2015.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

17:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: