Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una delegació dels Verds participarà en un acte de l’Agència Catalana de Turisme a París

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró.

Aquest dimarts una delegació dels Castellers de Vilafranca, en format de Greentowers, participarà en l’acte “Som Cultura”, emmarcat en l’any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, que organitza l’Agència Catalana de Turisme.

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró. Els paisatges del Priorat i del Montsant que tan van inspirar l’obra de l’artista seran el marc ideal per promoure el patrimoni cultural i la tradició dels castells de Catalunya.

Durant aquest acte, també es presentarà el llibre “Catalogne Vue du Ciel” de Yann Arthus-Bertrand, reeditat per l’editorial la Martinière amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. Els Castellers de Vilafranca ja van col·laborar estretament amb aquest reconegut fotògraf en la realització de la pel·lícula documental “HUMAN” estrenada el 2015.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Les Cabanyes - San Lorenzo
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: