Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una delegació dels Verds participarà en un acte de l’Agència Catalana de Turisme a París

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró.

Aquest dimarts una delegació dels Castellers de Vilafranca, en format de Greentowers, participarà en l’acte “Som Cultura”, emmarcat en l’any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, que organitza l’Agència Catalana de Turisme.

L’Agència presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró. Els paisatges del Priorat i del Montsant que tan van inspirar l’obra de l’artista seran el marc ideal per promoure el patrimoni cultural i la tradició dels castells de Catalunya.

Durant aquest acte, també es presentarà el llibre “Catalogne Vue du Ciel” de Yann Arthus-Bertrand, reeditat per l’editorial la Martinière amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. Els Castellers de Vilafranca ja van col·laborar estretament amb aquest reconegut fotògraf en la realització de la pel·lícula documental “HUMAN” estrenada el 2015.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: