Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tercer simposi de producció agrària ecològica, centrat en la viticultura i l’enologia, ha omplert l’Auditori de Vilafranca durant dos dies

Unes quatre centes persones van assistir aquest dijous a la darrera de les dues jornades que han integrat el tercer simposi de producció agrària ecològica, centrat en viticultura i enologia, que organitzaven l’INCAVI i el Departament d’Agricultura a l’Auditori de Vilafranca.

El simposi ha generat molt d’interès entre viticultors, elaboradors i tècnics de cellers i d’Agrupacions de Defensa Vegetal en un moment en què la producció ecològica continua creixent i implantant-se al sector vitivinícola.

El simposi ha ofert ponències variades sobre eines o tècniques d’aplicació directa que potser fins ara no eren prou conegudes o no havien estat prou discutides: dels bioplaguicides a la optimització de tractaments amb coure o amb sofre, la millora de la biodiversitat en la vinya, els llevats autòctons o les cobertes vegetals.

El vi ecològic i el seu mercat és un dels sectors més dinàmics dins del mercat global dels productes ecològics.

Aquest punt de partida és, per a l’Institut Català de la Vinya i el Vi, una situació que proporciona oportunitats noves i interessants per al sector vitivinícola català malgrat que la producció ecològica plantegi reptes tecnològics nous, tant a nivell de producció com d’elaboració.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:30
Retalls d'història
La Guerra Civil 1462 - 1472
03:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: