Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular organitza un taller d’autodefensa laboral

El Casal Popular de Vilafranca ha organitzat un taller gratuït i obert a tothom sota el títol d’“autodefensa laboral” per dijous vinent a dos quarts de vuit del vespre.

En aquest curs formatiu d’una sola sessió, l’advocat del Col·lectiu Ronda i membre del secretariat de la CGT Àlex Tsiminetzsky donarà informació dels drets bàsics dels treballadors i de les eines que existeixen per a defensar-los. S’abordaran diversos temes que van des de la signatura del contracte a la jornada laboral, passant pels convenis col·lectius, els estatuts dels treballadors, la interpretació de les fulles salarials o com actuar en cas d’acomiadament. Des del Casal Popular recomanen a les persones interessades que s’inscriguin prèviament al correu .

El taller d’autodefensa laboral servirà per inaugurar un cicle amb què la Comissió de Formació i Continguts del Casal Popular pretén acostar als seus usuaris informació sobre temes diversos, com el curs d’economia crítica impartit pel Seminari Taifa que ja s’està preparant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: