Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca celebra el seu primer aniversari aquest dissabte

Ja fa un any que el Casal Popular de Vilafranca va obrir les portes del seu local al carrer Sant Raimon de Penyafort número 7, i per celebrar-ho han programat, per a aquest proper dissabte i durant tot el dia, diverses activitats per a tots els públics.

A les 12 s’obriran portes i s’oferirà als visitants un vermut popular a ritme del reggae de High Fyah Risk. Posteriorment, els parlaments donaran pas al dinar d’aniversari, pel què s’han d’adquirir prèviament els tiquets.
A partir de les 6 de la tarda Artefacto omplirà el Casal Popular dels seus jocs gegants, una activitat dirigida a la canalla, i a les 7, l’Associació Farasha oferirà l’espectacle de dansa oriental Raqs.
La traca final serà a la nit, a partir de les 11, amb dos concerts. El primer a càrrec de Baratos Ska Club, i posteriorment amb Morena Tradipaxanga. Es tancaran així els actes del primer aniversari del local.
Des de gener de 2012 en què es va fer la primera assemblea oberta per tirar endavant aquesta iniciativa, ha ant creixent i en aquests moments compta amb 139 socis i sòcies.
Actualment el Casal Popular ofereix diversos tallers, hi ha 3 cicles d’activitats. A més, s’ha convertit en seu de dues entitats, l’Associació Amics de la Vespa de Vilafranca i Correm per la Terra, i d’altres entitats utilitzen les instal·lacions regularment com a espai de reunió i trobada. Tot això en un espai autogestionat, alternatiu, de funcionament assembleari i que té com a objectiu aglutinar activitats de lleure, cultural, social o polític de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: